UNDERVISER

Undervisningsmateriale

Vi har udviklet generelt undervisningsmateriale, der kan anvendes i alle fag. Herudover har vi stadesafarier mm., der er målrettet specifikke fag eller fagkombinationer. 

OBS: Undervisningsmaterialet er stadig under udvikling. Det vil blive lagt op i løbet af august, men du kan allerede nu dykke ned i noget af materialet.

Vælg fag

Stadesafarier


Stadesafarier er undervisningsmateriale, der kan bruges direkte på UFM og uden forberedelse. Vi vil dog anbefale at give eleverne en introduktion til emnet, inden I deltager på UFM. Den fjerde statsmagt Fag: Samfundsfag Link: her Klima: Mad og måltider Fag: Samfundsfag, Dansk, Link: her Kropsidealer Fag: Samfundsfag og Dansk Link: her Sundhed Fag: Biologi, Idræt, Samfundsfag Link: her Sæt i værk Fag: Samfundsfag, økonomi, innovation mv. Link: her Unge nu til dags Fag: Samfundsfag Link: her
Lange forløb


Byg selv Tid: 2-3 moduler Fag: Alle fag, særligt relevant for Samfundsfag Dette materiale er udviklet til, at kunne anvendes i alle fag. Eleverne tager udgangspunkt i et tema, og ud fra dette undersøger og forbereder de selv deres deltagelse på Ungdommens Folkemøde. Materialet er udviklet af vores dedikerede årsfrivillige, der har taget udgangspunkt i, at eleverne egen motivation skal være grundlæggende for besøget på UFM. Materiale til elever: link Lærervejledning: link Tips til taler Tid: N/A Fag: Alle fag, særligt relevant for Dansk og Samfundsfag Skal dine elever holde tale på UFM kan de finde en masse gode råd og øvelser til taleskrivning og -afholdese på vores søsterfestivals hjemmeside: www.røst.dk
Særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser


Vi har udviklet og samlet materiale til undervisningen på STU'er i samarbejde med Sammenslutningen af Unge Med Handicap. I finder materialet her.

Ungdommens Folkemøde er støttet af

Det Saxildske Familiefond

Fogs Fond

Knud Højgaards Fond

Slotsgade 2, 5. th

2200 København N

info@ungdomsbureauet.dk

+45 71 20 46 00