top of page
Orange.png
UFM_129.jpg

MakerZone er Ungdommens Folkemødes helt nye område og er skabt i samarbejde med Foreningen Maker og projektet Verdensmål i Hænderne.

 

Med MakerZone vil vi udbrede kendskabet til nye teknologier, materialer og løsninger, og vi skabe klare synergier mellem engagement og erhvervsfaglighed gennem workshops, aktiviteter og kunstprojekter. For demokratiske deltagelse er mere end debat og dialog - det kan også skabe fysiske og nye producer, der rækker langt ud over at sætte sit kryds ved et valg!

I MakerZone stimuleres lysten til at skabe - ikke kun fysiske produkter, men også til at skabe forandring og en mere bæredygtig fremtid. 

I MakerZone kan du over begge dage møde diverse drop-in workshops, få hjælp og sparring fra unge lære mere om skaberkulturen. Fordi vores MakerZone er produktorienteret, vil det være muligt for alle deltagere at tage noget med hjem - noget de selv har skabt

I MakerZone 2022 vil vi udvikle og bygge et stort og fælles UFM-værk, i synergi og sammenskabelse mellem deltagere og erhvervsskoleelever. Værket vil vi efterfølgende udstille i det offentlige rum, og det vil indfange de tanker og følelser som er opstået i kølvandet på Ungdommens Folkemøde. Kom og vær med til at skabe dette års UFM-værk! 

Maling.jpg

Har du nogle spørgsmål til MakerZonen, eller ønsker du selv at blive en del af området så kontakt Adam, produktionsleder, på adam@ungdomsbureauet.dk

bottom of page