top of page

BLIV AFVIKLINGSFRIVILLIG

Kom med i fællesskabet!

Som frivillig på Ungdommens Folkemøde i Valbyparken får du unik mulighed for at møde andre unge, der er engagerede i samfundet.

 

Udover festivalfællesskabet og nye venner, får du erfaring med at afvikle en festival, forplejning under din vagt og flot UFM-merchandise.

 

Alle frivillige har minimum én vagt af cirka 8 timers varighed, men du skal ikke holde dig tilbage fra at tage flere vagter, hvis du er helt vild med at være frivillig.

 

Vil du være frivillig sammen med din ven? Skriv det i kommentaren, når I udfylder tilmeldingen, så sørger vi for, at I kommer på samme vagt.

 

Læs mere om vores teams nedenfor, og meld dig som frivillig allerede i dag!

Vi glæder os til at møde dig i Valbyparken!

Baggrund WEB ny 3.jpg

Har du yderligere spørgsmål så kontakt Emilie, der er frivilligansvarlig på festivalen

emiliethygesen@ungdomsbureauet.dk

FRIVILLIG-TEAMS PÅ UFM'23

20190831_160857 (1).jpg

OPBYGNING/NEDPAKNING

Dette team får fysisk hele festivalen op at stå! Her arbejder du før og/eller efter UFM, hvilket betyder at du har masser af tid til at nyde selve festivalen.

 

Du kommer til at arbejde med opbygning og/eller nedpakning af scener, boder og telte.

Har du lyst til at opleve og være en del af, at en festival bliver til? Kan du lide at bygge eller har du lyst til at lære det? Er du klar på at få en masse ligesindede kammerater oven i? Så er dette team det helt rigtige for dig! 

Vagterne er 1 x 8 timer mellem d. 1. og 6. september eller 8. og 10. september 

FRIVILLIGBYEN

Vær en del af at skabe et godt miljø for dine medfrivillige på UFM. Du kommer til at sørge for check-in af dine medfrivillige, servere mad og drikke til de trængende og at der er hyggelig og god stemning i frivilligbyen. 

Ved at være en del af frivilligbyen lærer du, hvordan en festival fungerer backstage! Du kommer til at hjælpe med forplejning af dine frivillig-kollegaer, mens du samtidigt får skabt gode sociale kontakter.  

Hvis du elsker at møde nye mennesker, hygge og samtidig prøve kræfter med at være frivillig, så er dette team perfekt for dig.  

Vagterne er d. 6. eller 7. september i 8 timer.  

ufm19-3021.jpg
ufm19-3884.jpg

INFO- OG SERVICE

Teamet der arbejder med intern og ekstern information og service. Her kommer du til at prøve kræfter med bemanding af vores informationsbod på pladsen, servicering af stadeholdere, holde det store overblik over pladsen og hjælpe festivalgængerne med alt fra A til Z.  

Samtidig hjælper teamet med mange andre forskellige ting, som eksempelvis at tage ud i byen og hente/købe ting, hjælpe stadeholderne eller foodtrucks med at alting kører på skinner, koordinere telefonopkald til festivalen og andre runner-opgaver. 

Hvis du er glad for at være servicemindet, og har lyst til at hjælpe festivalgængerne og have alsidige arbejdsopgaver, så passer du helt perfekt ind i teamet. Du bliver festivalens ansigt udadtil og får viden om mange forskellige aspekter af festivalen. Og bare rolig - vi skal nok klæde dig ordentligt på til at kunne svare på alle spørgsmål. 

Vagterne er d. 6. eller 7. september i 8 timer.  

MILJØ

Identificerer du dig med at ræse rundt i en golfbil og sørge for at festivalpladsen ser ren og pæn ud? Så er miljøteamet noget for dig.

For at kalde en spade for en spade, så skal du samle skrald op. Dette er dog den mest undervurderede tjans til UFM, da man får lov til at rende rundt og hygge sig, enten i sin egen verden eller med sin bedste gator-kammerat.  

Hvis du går op i genanvendelse, miljø og at gøre UFM mere klimavenligt ift. skrald, så er miljøteamet lige noget for dig. Samtidig er det utroligt tilfredsstillende at smide skraldeposer op i containeren som maser det ned. 

Vagterne ligger d. 6. eller 7. september i 8 timer.  

UFM_192 (1).jpg
ufm19-2318.jpg

SALG

Dette team sørger for, at vores dejlige festivalgængere er både fodret og vandet hele dagen lang. Vi har vores egne madboder, hvor vi sælger billig, men dog lækker mad og drikke. 

 

Sammen med dine salgs-makkere, kommer I til at sælge sandwich, vand og sodavand, samt pakke maden, fylde køleskabende osv.

Kan du lide at være social og vil have erfaring indenfor salg og service? Så er salgsteamet det helt rette for dig.  

Vagterne ligger d. 6. eller 7. september i 8 timer. 

SCENER

Vil du have runner- og sceneafviklingserfaring? Så er sceneteamet lige noget for dig. 

 

Vi har et fyldt program på vores scener, så dette team hjælper artisterne (fra politikkere til aktivister, fra musikere til videnskabsfolk) og sørger for at de er klar til at gå på scenen.

Arbejdsopgaverne er at være scenernes stagehands, hjælpe med at teknikken spiller, oprydning, check-in for artister og talere, backstage-arbejde og opsætning på scenerne. Sceneteamet hjælper også i workshopteltene med afvikling af talks, workshops og at der er styr på det hele køer som smurt.  

Så hvis du brænder for hands-on events, networking og teamwork, så er dette helt sikkert dit team.  

 

Vagterne ligger d. 6. eller 7. september i 8 timer. 

ufm19-1376 (1).jpg
bottom of page