Gradiering logo.png

BLIV FRIVILLIG

Kom med i fællesskabet!

Læs herunder om de forskellige frivillig-teams

frivillig godt billede.jpg

Vil du være med?

Som frivillig på Ungdommens Folkemøde får du unik mulighed for at møde andre unge, der er engagerede i samfundet. Udover festivalfællesskabet og nye venner får du fri adgang til festivalpladsen og en UFM-tshirt.

 

Alle frivillige har én vagt af cirka 7 timers varighed, og du må selvfølgelig gerne tage flere vagter, hvis du er helt vild med at være frivillig.

 

Vil du være frivillig sammen med din ven? Skriv det i kommentaren når I udfylder tilmeldingen, så sørger vi for at I kommer på samme vagt.

 

Læs mere om vores teams her, og tryk på knappen nedenunder for at melde dig som frivillig!

Vi afholder et frivillig-infomøde onsdag d. 25. august, som ikke er obligatorisk, men som er et sted, hvor man kan få besvaret nogle af sine spørgsmål og få et bedre indblik i nogle af arbejdsopgaverne osv. 

UFM_287.jpg

Vi glæder os til at se dig!

MERE INFO

Som frivillig bliver du en del af et stort fællesskab med højt til loftet og godt humør.

Du får indblik i, hvordan man afvikler pop-up demokrati i stor skala, og du kommer til at opleve nogle af tidens største stemmer. 

 

Du vil være med til at træffe beslutninger, der får stor indflydelse for deltageroplevelsen på festivalen og kan være med til at sætte dit eget præg på projektet. Vi lægger desuden stor vægt på det sociale aspekt i frivilliggruppen, og der vil derfor løbende være aktiviteter som fredagsbarer, faglige oplæg, frivilligweekender o. lign.

 

Du bliver en del af et af vores teams, som hver især arbejder med deres vigtige del af Ungdommens Folkemøde. Du kan også skrive til os, hvis du har en idé til et helt nyt team.

FRIVILLIG-TEAMS PÅ UFM'21

20190831_160857 (1).jpg

FRIVILLIGBYEN

Vær med til at skabe et godt miljø for UFM’s mange frivillige. Her kommer du til at arbejde med check-in af frivillige, servere mad og drikke til de sultne, og sørge for at der er hyggelig og god stemning. Hvis du elsker hygge og nye venner, og har lyst til at prøve kræfter med frivillighed, skal du melde dig på dette team!

 

Vagter mellem 1.-12. september.

ufm19-3021.jpg

OPBYGNING/NEDPAKNING

Holdet der får hele festivalen op at stå! På dette hold arbejder du før og efter UFM, og du har helt fri når festivalprogrammet er i gang. Du kommer til at arbejde med opbygning/og eller nedpakning af scener, boder og workshoptelte, og der vil være mange forskellige opgaver i løbet af dagene. Hvis du har lyst til at opleve en festival blive til, og kan lide at bygge og bære, er dette det rigtige hold for dig.

Opbygning: vagter mellem 3. - 7. september. Nedpakning: 9.-13. september.

ufm19-3884.jpg

INFO- OG SERVICE

Dette team arbejder med intern og ekstern service og information. Teamet står blandt andet for bemanding af vores informationsbod, servicering af stadeholdere, intern service og så er det også teamet med det store overblik over pladsen, der hjælper festivalgæsterne med alt fra A til Z.

Som info- og servicefrivillig kan du eksempelvis komme til at svare på spørgsmål i infoboderne, holde styr på trafikken, tage imod gæster i indgangen eller vejlede folk på pladsen. Hvis du er servicemindet og synes det er fedt at snakke med mennesker, er informationsteamet noget for dig!
Teamet hjælper med mange forskellige ting. Det kan være du skal køre ud i byen og hente/købe ting, hjælpe stadeholderne eller foodtrucks med at alting spiller, koordinere telefonopkald til festivalen eller andre runner-opgaver. Hvis du elsker at hjælpe andre og trives godt med alsidige arbejdsopgaver, er det serviceteamet du skal tilmelde dig!

 

Vagter mellem 7.-9. september.

MILJØ

UFMs helte! Takket være miljøteamet er UFM et skønt sted at være. Her kommer du til at sørge for at pladsen er ren og pæn, ræse rundt i gator, hjælpe med affaldssortering, udskiftning af skraldespande og generel vedligeholdelse af pladsen. Hvis du er ordensmenneske eller optaget af miljø og genanvendelse skal du melde dig på renovationsteamet!

 

Vagter mellem 6.-11. september.

UFM_192 (1).jpg

SCENER

Hjælp med at skabe en god oplevelse for publikum og performere. Det er scenernes stagehands, der hjælper med teknik, oprydning, check-in, backstage-arbejde og opsætning af stole m.m. på scenen. Meld dig på dette hold, hvis du gerne vil have erfaring med sceneafvikling.

Vagter mellem 7.-9. september.

ufm19-1376 (1).jpg
ufm19-2318.jpg

SALG

Takket været salgsteamet får de sultne festivalgæster mad og drikke. Her kommer du til at sælge sodavand, kaffe og mad fra boderne. Har du flair for service eller lyst til at få erfaring med salg, hører du hjemme i salgsteamet.

 

Vagter mellem 7.-9. september.