top of page

BLIV FRIVILLIG  PÅ UNGDOMMENS FOLKEMØDE 2024

BLIV FRIVILLIG  PÅ UNGDOMMENS FOLKEMØDE 2024

Som afviklingsfrivillig på Ungdommens Folkemøde bliver du en del af et stort fællesskab med andre unge!

 

Udover fællesskabet og nye venner, får du erfaring med at afvikle en festival, snacks, morgenmad og frokost under din vagt og flot UFM 2024-merchandise.

I år bliver UFM afholdt d. 4.-5. september fra kl. 10-15 og vi har brug for frivillige både dagene før, under og dagene efter festivalen.

 

Alle afviklingsfrivillige har minimum én vagt af cirka 6-7 timers varighed, men du skal ikke holde dig tilbage fra at tage flere vagter, hvis du ikke kan få nok af at være ude i Valbyparken sammen med os.

 

Vil du være frivillig sammen med din ven? Skriv det i kommentaren, når I udfylder tilmeldingen, så sørger vi for, at I kommer på samme vagt.

 

Læs mere om vores afviklings-teams for 2024 nedenfor, og meld dig som frivillig allerede i dag!

Vi glæder os til at møde dig i Valbyparken!

KOM MED I FÆLLESSKABET - BLIV AFVIKLINGSFRIVILLIG

Er du klar på at sætte noget hegn, ligge noget gulv og gøre områder super hyggelige og flotte? Eller er du klar på at pakke hele festivalen ned og sørge for at Valbyparken bliver helt ryddet igen?

I bygge-teamet kan du sagtens have 10 tommelfingre, så længe du er klar på at have græs under fødderne og løfte noget hegn.

 

Du får en vagt eller flere i dagene før eller efter festivalen, eller måske begge? Og så er det altså en helt særlig tid at være frivillig på, da man virkelig får nogle gode snakke og stunder med sine medfrivillige. Det betyder også at du har masser af tid til at nyde selve festivalen!

Opgaverne er mange og de varierer alt efter, hvor meget vi når de forskellige dage. Du vil derfor blive sat ind i dem på dagen, når du møder op i Valbyparken. 

Du behøver kun at sørge for sko, der kan tåle græs, resten har vi klar til dig! 

AFVIKLINGSTEAMS 2024

BYGGE-TEAM
 

1.png

FRIVILLIGBYEN-TEAM
 

Har du lyst til at være med til at skabe et godt og hyggeligt miljø for dine medfrivillige på UFM? 

 

Som frivillig i frivilligbyen kommer til at sørge for check-in af dine medfrivillige, hvor du sørger for at de får deres flotte UFM 2024 t-shirt og at de ved hvor tingene er. Udover det skal du blot sørge for, at der er kaffe på kanden og at der er en hyggelig stemning i frivilligbyen. 

Hvis du elsker at møde nye mennesker, hygge og samtidig prøve kræfter med at være frivillig, så er dette team perfekt for dig.  

5.png

RENO-TEAM
 

Identificerer du dig med at ræse rundt i en golfbil og sørge for at festivalpladsen ser ren og pæn ud, samtidig med at du oplever festivalen? Så er reno-teamet helt sikkert noget for dig.

For at kalde en spade for en spade, så skal du samle skrald op. Dette er dog den mest undervurderede tjans til UFM, da man får lov til at rende rundt og hygge sig, enten i sin egen verden eller med sin bedste reno-kammerat.

 

Opgaverne er derfor enten at sidde med i vores gator, som vi kalder RENO-DYTTEN, og køre rundt til forskellige områder på pladsen eller blot selv gå rundt og nip-napper skrald op for jorden. Hvis du støder ind i fyldte skraldeposer, tager du skraldeposerne med og sætter nye i. 

Vi har selvfølgelig alt klar til dig, så du ikke kommer i direkte karamporlage med skraldet - vi har handsker, nip-nappere og en stor maskine som man smider skraldet op i, for derefter at se det blive knust - hvilket også er ret satisfying at være vidne til!

2.png

Er du servicemindet og super god til at holde overblik? Og har du lyst til at give festivaldeltagerne en god og rar oplevelse?

 

På info-teamet kommer du til at prøve kræfter med bemanding af vores informationsbod på pladsen, holde det store overblik over pladsen og hjælpe festivaldeltagerne med alt fra A til Z!

Du bliver festivalens ansigt udadtil og får viden om mange forskellige aspekter af festivalen. Og bare rolig - vi skal nok klæde dig ordentligt på til at kunne svare på alle festivaldeltagernes spørgsmål - eller næsten alle i hvert fald! 

Det er derfor primært at sidde i infoboden eller gå ture rundt på pladsen med din bedste info-makker. Det er både ret hyggeligt og man får mulighed for at opleve festivalen samtidig - win win!

INFO-TEAM
 

FOODTRUCK-TEAM
 

Dette team sørger for, at vores dejlige festivalgængere er både fodret og vandet hele dagen lang. Vi har vores egne madboder, hvor vi sælger billig, men dog lækker mad og drikke.

 

Sammen med dine foodtruck-makkere, kommer I til at stå i vores foodtrucks lige ved frivilligbyen. Her skal I sælge sandwich, vand og sodavand, samt pakke mad til vores søde stadeholdere.

Hvis du er servicemindet og er klar på at lange mad over disken, så er foodtruck-teamet det helt rette for dig!

VIL DU VÆRE MED?

Kunne du tænke dig at være med som afviklingsfrivillige på UFM, men måske stadig er lidt i tvivl om noget?

 

DU kan altid sende en mail til frivilligansvarlig, Emilie, på emilie@ungdomsbureauet.dk.

Ellers skal du blot tilmelde dig ved at trykke på knappen og så vil Emilie tage fat i dig hurtigst muligt!

bottom of page