Gradiering logo.png

TILGÆNGELIGHED

Ungdommens Folkemøde skal være en demokratisk platform tilgængelig for alle unge. Målsætningen er at sikre en tilgængelig samt overskuelig festivalplads, hvor alle unge har samme muligheder for at deltage. Derfor har vi udarbejdet en tilgængelighedspolitik baseret på tydelig information, imødekommenhed og ligeværd.

Vi opfordrer alle festivalgæster og stadeholdere til at bidrage til, at Ungdommens Folkemøde er et sted, hvor alle føler sig velkomne. Festivalgæster og stadeholdere spiller en uundværlig rolle for at sikre tilgængelighed på festivalen.

Har du - eller en du følges med - brug for adgang til parkeringspladsen samt special indgangen, kontakt da Emilie Torp på emilie@ungdomsbureauet.dk

Find_vej.png
UFM 2021 Valbyparken - Vejvisning Handicap Parkering.png

Igen i år tilbyder Ungdommens Folkemøde undervisningsmateriale til fri afbenyttelse for alle undervisere, der besøger vores festival. Derfor har vi selvfølgeligt også lavet undervisningsmateriale, der er tilgængeligt for alle. Under kategorien særligt tilrettelagt undervisningsmateriale på vores undervisningsside kan man finde kompendiet: "Undervisningskompendium - Medborgerskab, Demokrati & Ungdomsmagt". I kan også finde det her.

Læs mere

Sådan_finder_du_vej_edited.png
Find vej

Ungdommens Folkemøde er placeret på det område i Valbyparken, hvor Grøn Koncert normalt bliver afholdt - festivalpladsen. Området ligger ned til vandet. Der vil være skilte fra Hammelstrupvej-indgangen til Valbyparken, der viser vej til festivalpladsen. Du skal følge grusstien ”Poppelstien”, der er omkring 850 meter lang, før du når til festivalpladsen.

 

Alle indgange til festivalen har niveau-fri adgang.

 

Hvert område på pladsen får igen i år sin egen farve, således at det er let at orientere sig og finde rundt. Dette gøres tydeligt gennem skilte og gulvbelægning i forskellige farver.

Offentlig transport

Der er mange muligheder for at tage bussen til Ungdommens Folkemøde! Tjek rejseplanen eller google maps for at se dine muligheder.

Er du med tog, er de nærmeste S-togs stationer Sjælør St eller Ny Ellebjerg St. De ligger begge omkring 1,8 km fra "Festivalpladsen" i Valbyparken

Kort over Valbyparken og festivalpladsen samt nærliggende veje kan findes under Praktisk info.

Få hjælp

Der vil være en bemandet infostand, hvor du kan få besvaret eventuelle spørgsmål.

Der vil også være infopersonale gående rundt på pladsen. Al infopersonale iføres orange veste og skal stå til rådighed til vejvisning og diverse spørgsmål.

Sikkerhed
Sikerhed orange.png

Et sikkerhedspersonale er til stede på pladsen for at sikre, at alle føler sig trygge. Du er altid velkommen til at tage fat i en af de frivillige eller RF Experience Safety, hvis du har brug for hjælp.

Handicap-parkering
Handicap parkering.png

God og lettilgængelig parkering er essentiel og bidrager til en god start på Ungdommens Folkemøde.

Ved ankomst til Valbyparken vil man blive mødt af Ungdommens Folkemødes trafikpersonale. Her vil personalet henvende sig til dig, og med gyldig tilladelse vil du få adgang til videre kørsel ned ad Tudsemindevej.
Bilen skal parkeres ved Handicap- og artist parkering langs Tudsemindevej, på græsarealet efter haveforeningen, hvor der også vil være personel. Herfra er der adgang til den særskilte Handicap- og Artist indgang i hjørnet af festivalpladsen. Indgangen vil være kørerstolsvenlig og i terrænniveau.

Podium

Der er et podium i Navlen med niveaufri adgang.

Podiet er åbent for alle gæster, men personer i kørestol har naturligvis fortrinsret.

Toiletter

Der er både standard-toiletter og handicaptoiletter på pladsen.

Der er niveaufri adgang til alle toiletter.

Vi lægger et kort op til august, hvor toiletter er markeret.

Fortov på pladsen

Ungdommens Folkemøde afholdes på græs, men der vil blive lagt fortov ud på pladsen, så du også kan komme rundt, hvis du sidder i kørestol eller er gangbesværet.

Gulvet er i to farver, der indgår i UFM’s overordnede visuelle identitet. Dette gør også, at gulvet er let at se. Fortovet kan derfor hjælpe, hvis du er svagtseende eller blind.

Hvis du vil høre mere om gulvet, kontakt emilie@ungdomsbureauet.dk

Time Out.png
Timeout-område

Hvis du får brug for en time-out, kan du trække dig tilbage til vores rolige loungeområde og tage en pause. Der er også høretelefoner, du kan låne, hvis du har brug for at lukke dig lidt væk fra pladsen

Der vil både være afskærmede loungeområder og nogle centralt på pladsen.

Tegnsprog

En gruppe tolkestuderende tegnsprogstolker udvalgte arrangementer på vores scener.

Du kan finde en liste over tegnsprogstolkede events i starten af september her på siden.

Vi samarbejder med Sammenslutningen af Unge med Handicap om tilgængeligheden på Ungdommens Folkemøde

Har du spørgsmål?

​Kontakt: Emilie Torp Henriksen

Mail: emilie@ungdomsbureauet.dk