Gradiering logo.png

HOLD EN TALE PÅ 
ØLKASSEN!

Aktiv deltagelse og engagement er to ting, vi vægter utroligt højt på Ungdommens Folkemøde. Derfor er det nu også muligt at tilmelde sig årets hovedscene - Ølkassen. Den er centralt placeret i Navlen og vil dagene igennem være besøgt af både politikere, unge aktivister, meningsdannere og helt almindelige unge med noget på hjerte. 

Ølkassen har været med på UFM siden 2018 og har siden da gjort opmærksom på sig selv flere steder i landet på bl.a. Folkemødet på Bornholm og ved Dansk Arkitektur Center. 

Ølkassen 7.jpg
Ølkasse 3.jpg

Ølkassen har altså været talerstol for hundredevis af talere, både rå og rutinerede, og der er plads til dig, hvis du har noget på hjerte. Ølkassen er en hyldest til demokratiet og er en platform for demokratisk deltagelse, som alle og enhver kan indtage for at tale til folket. Tre minutter og ordet er dit!

Ølkassen er åben for alle, der har lyst til at gribe ordet. Er det dig? Emnet for talen er frit, men ølkassetalerne må max have en længde på 3 minutter. 
Vi gør opmærksom, at der bliver taget billeder af talerne på ølkassen, og forbeholder os retten til at benytte disse i diverse PR-sammenhænge. 

Onsdag 8. september 2021

Torsdag 9. september 2021

Har du spørgsmål til Ølkassen på Ungdommens Folkemøde '21?

Kontakt da Oliver på oliver@ungdomsbureauet.dk