top of page

UDTRYK

TEAM

Team Udtryk er en del af UFM’s kernefrivillige, som står for at facilitere kreative metoder at samle viden ind om unges holdninger, som skal viderekommunikeres til resten af landet efter UFM ’22.

Indsamlingen af viden foregår i vores tematelte (Klima, mangfoldighed, uddannelse, sundhed og trivsel mm.), hvor I får frie tøjler til at vælge metoden. Om det skal være en mini-workshop, en ord-væg, et ønsketræ, en stemmeboks osv. I samarbejde med de forskellige organisationer.

I Team Udtryk kan du bl.a. få afviklingserfaring, kreativ frihed, konceptudvikling, fællesskab, indretningsdesign, opbygning af remedier til temateltene, networking og bare hygge.

Kernen i opgaven er, at vi får unges perspektiver omkring hvert tema nedfældet på den ene eller den anden måde, så vi efterfølgende kan sprede unges holdninger ud til resten af verden! Teamet koordinerer med hvert tematelts organisationer omkring deres inputs i loungeområdet (f.eks. hvis organisationerne har spørgsmål, de gerne vil stille eller lign).

Vil du være med?

Vi mangler stadig en teamleder, der står for den overordnede koordinering i gruppen og er den primære kontaktperson ind til sekretariatet på Ungdomsbureauet. Som teamleder kommer du endnu tættere på maskinrummet i UFM, og vi gør meget ud af at skabe et godt fællesskab mellem teamlederne.

 

Vil du høre mere om udtryksgruppen? Og overvejer du måske at være teamleder? Kontakt louisespandet@ungdomsbureauet.dk

VIL DU HAVE MERE ANSVAR?
_DSC9450.jpg
  • IG
  • FB
UFM Logo LILLA.png
bottom of page