EVENT

TEAM

Event teamet er et helt nyt team, der skal skabe spændende, meningsfulde og vilde event - før, under og efter Ungdommens Folkemøde.De skal med andre ord få UFM-stemningen til at strække sig langt udover de to dage i Valbyparken

Vil du være med?

UFM HELE ÅRET

Hvert år danner Ungdommens Folkemøde rammerne om en masse oplevelser, samtaler og møder, der skaber engagement og læring på tværs af generatione, politiske skel og geografi. Der opstår noget helt særligt, og derfor ønsker vi at få UFM-ånden til at strække sig langt ud over de to dage i Valbyparken.

 

Vi ved, at der er et kæmpe potentiale for at skabe samfundsengagerende events og samtaler andre steder og på andre tidspunkter. Derfor leder vi efter et hold unge, der har lyst til at hjælpe os med at skabe spændende, meningsfulde og vilde events.

 

Det kan både ske i Ungdomsbureauets tårn på Nørrebrogade, på et  gymnasium, en bar eller midt på Dronning Louises bro!  Og det kan handle om alt mellem himmel og jord. Så længe det skaber samtaler om noget af alt det, der rør sig i vores samfund.

MERE FESTIVAL, MINDRE MESSE

Event gruppen skal derfor også være med til at skabe mere festivalstemning og gak og løjer under UFM.

 

Det skal ikke kun være på scenerne eller i et telt hos en stadeholder, at man kan blive inspireret. Gruppen skal således stå for udvikling, booking og koordinering af pop-up events uden for scenerne. 

VIL DU HAVE MERE ANSVAR?

Vi mangler stadig en teamleder, der står for den overordnede koordinering i gruppen og er den primære kontaktperson ind til sekretariatet på Ungdomsbureauet. Som teamleder kommer du endnu tættere på maskinrummet i UFM, og vi gør meget ud af at skabe et godt fællesskab mellem teamlederne.

 

Vil du høre mere om eventgruppen? Og overvejer du måske at være teamleder? Kontakt karoline@ungdomsbureauet.dk

BLIV EN DEL AF

EVENT TEAMET

Hvis du har nogen spørgsmål til teamets opgaver, er du velkommen til at kontakte karoline@undgomsbureauet.dk

Ungdommens Folkemøde er støttet af

Det Saxildske Familiefond

Fogs Fond

Knud Højgaards Fond

Slotsgade 2, 5. th

2200 København N

info@ungdomsbureauet.dk

+45 71 20 46 00