Ungdommens Folkemøde er støttet af

Slotsgade 2, 5. th

2200 København N

info@ungdomsbureauet.dk

+45 71 20 46 00

STATEMENT

TEAM

Statement arbejder med unges holdninger og drømme. Gruppens formål er at indsamle dem og omsætte dem til et håndgribeligt, interaktivt og kreativt koncept, der sætter aftryk på pladsen og gør indtryk i det bredere samfund. 

FEM FASER

af Team Statements arbejde

STATEMENTS GRUNDLOV

5 dogmer for Team Statements arbejde

Statement tror på, at det bedste samfund er et, som alle kan se sig selv i. Det kræver, at alle deltager aktivt. Ethvert tiltag skal derfor indeholde et element af interaktion i sig.

 

Statement tror på, at små bevægelser kan skabe store forandringer. Ethvert tiltag skal derfor indeholde et element af “pay it forward” (“giv det videre”) i sig.

 

Statement tror på, at forandringer kræver tålmodighed og omtale. Ethvert tiltag skal derfor “leve videre” (sikres et eftermæle) efter Ungdommens Folkemøde.

 

Statement tror på, at forandringer skabes i fællesskab. Ethvert tiltag skal derfor indeholde et element af sammenhold/samhørighed i sig.

 

Statement tror på, at forandringer kræver opråb. Men at råbe op kræver mod. Ethvert tiltag skal derfor indeholde et element, der giver mod til at ytre/udtrykke sig.

VÆR MED!

I øjeblikket er gruppen stadig i gang med første fase, og har derfor ikke lagt sig fast på et koncept endnu. Du træder ind i anden fase og kan derfor forvente at arbejde med dette koncept sammen med resten af gruppen.

 

Det er dog vigtigt at understrege, at der lige nu ikke er tale om et færdigt koncept. Kun en idé som skal sætte rammen for det videre arbejde. Derfor vil der stadig være rig mulighed for, at du kan sætte dit aftryk på det endelige koncept. Det kan du igennem de tests vi skal udføre. Og præcis hvor og hvordan konceptet skal testes, er noget gruppen afgør i fællesskab.

 

Udover det kan du forvente at bidrage til de yderligere faser på lige fod med gruppens medlemmer.

MØDER

Gruppen har indtil nu holdt møde ca. én gang om ugen.

 

Kommende møder:

 

  • 11. april kl. 17
     

  • 18. april kl. 17
     

  • 25. april kl. 17

Mødested er hos Ungdomsbureauet på Nørrebro.

MÆNGDE

Som frivillig afhænger arbejdsbyrden i høj grad af dine egne forventninger og hvor meget tid, du har til rådighed.

 

Det vigtigste er, at du er realistisk og åben omkring, hvor meget arbejde du kan bidrage med, så forventningerne til det endelige koncept kan sættes derefter.

 

Det er naturligvis en forhåbning, at du kan være med til afvikling d. 5.-6. september 2019. Men det er ikke et krav for at være med i gruppen.

BLIV EN DEL AF

TEAM STATEMENT

Hvis du har nogen spørgsmål til teamets opgaver, er du velkommen til at kontakte teamleder Markus Kleinbeck på statement@ungdommensfolkemode.dk