top of page
BRØDTEKST

WORKSHOPS

Ungdomsliv, skam, normer, forventninger og tabukultur på tværs af fortid, nutid og fremtid
ONSDAG
11:00-12:00

Arbejdermuseet og Ventilen 


Ungdomslivet og alle dets facetter har på tværs af tid og sted været præget af skam, normer, oplevelser af ensomhed og forkerthed samt tabukultur! Og det sætter Ventilen Danmark og Arbejdermuseet fokus på i denne workshop, hvor vi dykker ned i fællesskaber og ungdomsliv i fortid, nutid og fremtid for at styrke elevernes handlekraft gennem historiske perspektiver på ungdomsliv! 


Gennem historiske (og nutidige) brevkasseindlæg sendt til blandt andet Tove Ditlevsen, vil eleverne få nye perspektiver på ungdomsliv, følelser og oplevelser på tværs af tid og sted, og de skal selv skrive brevkasseindlæg og give gode råd til hinanden og til de historiske brevkasseskribenter! 

 

Formålet med workshoppen er, at eleverne får indsigt i de nutidige oplevelser af præstationspres, fællesskaber og ensomhed er historisk forankrede og går på tværs af for-, nu- og fremtid! Ved at give gode råd videre til andre, der står i dilemmaer på tværs af tid og sted, styrker vi elevernes handlekraft, og de kan få nye perspektiver på, at det ikke altid var meget lettere at være ung i gamle dage!

Kontaktoplysninger:

bottom of page