top of page

Her kan du udforske alle de workshops, der tilbydes under årets Ungdommens Folkemøde.
Tilmeldingen åbner den 7. august, hvor du får mulighed for at vælge en dag, der passer jer, et spændende tema og kontakte den person, der står for netop dén workshop, du vil tilmelde din klasse.
Husk at være opmærksom på, at nogle workshops er designet til bestemte faglige niveauer, og andre kan indeholde følsomt indhold – så vælg med omhu. Rigtig god fornøjelse!
 

Hvis du ikke nåede at tilmelde din klasse en workshop, så fortvivl ikke. Kig på vores andre undervisningstilbud; her finder du alt fra besøgsinvitationer fra forskellige organisationer til skræddersyede undervisningsforløb om vigtige samfundsemner.

WORKSHOPS

Oplev hvordan det føles at være ung asylansøger (simulationsleg)
ONSDAG
09:15-10:15

Ungdommens Røde Kors

Forestil dig at du har forladt dit hjemland i håbet om at søge et trygt sted at bo uden krig og ødelæggelse. Måske er du rejst alene eller med familie. Endelig er du ankommet til Danmark, hvor du håber at få et hjem og udleve dine drømme. MEN først skal du søge asyl og igennem det danske asylsystem. Uvisheden og usikkerheden for din (og din families) fremtid er stor. Hvad vil du tænke eller føle?


Denne workshop er en simulationsleg, hvor du får udleveret et ID-kort med den person du er i løbet af workshoppen. På ID-kortet står der også hvilket asyl- eller udrejsecenter du bliver sendt til. Undervejs sker der noget nyt i din sag, som du skal forholde dig til. I løbet af workshoppen får du og din klasse reflekteret en del over at være ung i det danske asylsystem og får indsigt i nogle af de følelser, de unge oplever i asylsystemet, og i at bo på forskellige asyl- og udrejsecentre. I får også indsigt i de strukturelle barrierer, der er,  for at have et godt ungdomsliv som asylansøger.

Kontaktoplysninger:

bottom of page