top of page

Her kan du udforske alle de workshops, der tilbydes under årets Ungdommens Folkemøde.
Tilmeldingen åbner den 7. august, hvor du får mulighed for at vælge en dag, der passer jer, et spændende tema og kontakte den person, der står for netop dén workshop, du vil tilmelde din klasse.
Husk at være opmærksom på, at nogle workshops er designet til bestemte faglige niveauer, og andre kan indeholde følsomt indhold – så vælg med omhu. Rigtig god fornøjelse!
 

Hvis du ikke nåede at tilmelde din klasse en workshop, så fortvivl ikke. Kig på vores andre undervisningstilbud; her finder du alt fra besøgsinvitationer fra forskellige organisationer til skræddersyede undervisningsforløb om vigtige samfundsemner.

WORKSHOPS

Når det kunstige har ægte konsekvenser
TORSDAG
11:00-12:00

Nationalt Center for Etik

Videoer og billeder er en helt fasttømret del af den måde vi kommunikerer med hinanden på. De forbinder, dokumenterer og hiver os med ind i øjeblikke og situationer på tværs af tid og rum. Generativ AI har ændret spillereglerne for video og billedredigering radikalt. Muligheden for såkaldte deepfakes betyder at dit billede kan optræde i sammenhænge du ikke har været, og hvor det er svært at se forskel på virkeligt og syntetisk (falskt) indhold. 

Sammen stiller vi skarpt på jeres oplevelser og tanker om deepfakes, og skaber et rum hvor vi sammen debattere etiske dilemmaer, og får peget på områder og gråzoner for omgangen med kunstig intelligens i menneskelige relationer.


Kontaktoplysninger:

bottom of page