top of page

Her kan du udforske alle de workshops, der tilbydes under årets Ungdommens Folkemøde.
Tilmeldingen åbner den 7. august, hvor du får mulighed for at vælge en dag, der passer jer, et spændende tema og kontakte den person, der står for netop dén workshop, du vil tilmelde din klasse.
Husk at være opmærksom på, at nogle workshops er designet til bestemte faglige niveauer, og andre kan indeholde følsomt indhold – så vælg med omhu. Rigtig god fornøjelse!
 

Hvis du ikke nåede at tilmelde din klasse en workshop, så fortvivl ikke. Kig på vores andre undervisningstilbud; her finder du alt fra besøgsinvitationer fra forskellige organisationer til skræddersyede undervisningsforløb om vigtige samfundsemner.

WORKSHOPS

Hvad gør du, når nogen oplever diskrimination? Få gode tips i Bystander Workshop
TORSDAG
11:00-12:00

Netværk om sexisme fra et minoritetsperspektiv

Vil jeres klasse gerne blive hverdagens helte ved at sige fra over for diskrimination? Vær med i en workshop, hvor vi sætter fokus på, hvad vi hver især kan gøre af stort og småt for at gribe ind over for diskrimination, der rammer folk med forskellige baggrunde. Vi taler om, hvilke former for diskrimination man kan være udsat for, når man har et bestemt køn eller seksualitet og samtidig f.eks. har et handicap, er tyk eller tilhører en etnisk minoritet. Og så hjælper vi hinanden med at blive bedre til at gribe ind, når vi ser nogen blive udsat for den slags diskrimination.

Kontaktoplysninger:

bottom of page