top of page

Her kan du udforske alle de workshops, der tilbydes under årets Ungdommens Folkemøde.
Tilmeldingen åbner den 7. august, hvor du får mulighed for at vælge en dag, der passer jer, et spændende tema og kontakte den person, der står for netop dén workshop, du vil tilmelde din klasse.
Husk at være opmærksom på, at nogle workshops er designet til bestemte faglige niveauer, og andre kan indeholde følsomt indhold – så vælg med omhu. Rigtig god fornøjelse!
 

Hvis du ikke nåede at tilmelde din klasse en workshop, så fortvivl ikke. Kig på vores andre undervisningstilbud; her finder du alt fra besøgsinvitationer fra forskellige organisationer til skræddersyede undervisningsforløb om vigtige samfundsemner.

WORKSHOPS

Gambling blandt unge stiger – hvordan laver vi en forebyggelseskampagne, som får unge til at spidse ører?
TORSDAG
09:15 - 10:15

Center for Ludomani

“Jo tidligere man gøres opmærksom på spillets konsekvenser, jo tidligere får man fat i spilleren i én. Jeg ville have ønsket, at nogen havde fortalt mig om alvoren ved pengespil, før jeg var kommet for langt ud i det.”

Sådan fortæller en tidligere spilafhængig. Da han spillede fodbold på eliteplan, fandt han ikke blot et fællesskab i fodbolden, men også i det pengespil, der var så stor en del af sporten – og det blev en glidebane.


Gambling er noget, vi opfatter som hyggeligt og sjovt; det er noget, vi danner fællesskaber omkring. Men gambling er ikke harmløs underholdning og knap 500.000 danskere har varierende grader af pengespilsproblemer. Det er ikke kun dem over 18 år, der får problemer med pengespil. Særligt ser vi en trist udvikling blandt børn og unge, som udvikler problemer med pengespil. Så hvordan lykkes vi med at lave en forebyggelseskampagne med budskaber, der får unge til at spidse ører? På denne workshop vil de unge udvikle en forebyggelseskampagne; af unge til unge.

Kontaktoplysninger:

bottom of page