top of page

Her kan du udforske alle de workshops, der tilbydes under årets Ungdommens Folkemøde.
Tilmeldingen åbner den 7. august, hvor du får mulighed for at vælge en dag, der passer jer, et spændende tema og kontakte den person, der står for netop dén workshop, du vil tilmelde din klasse.
Husk at være opmærksom på, at nogle workshops er designet til bestemte faglige niveauer, og andre kan indeholde følsomt indhold – så vælg med omhu. Rigtig god fornøjelse!
 

Hvis du ikke nåede at tilmelde din klasse en workshop, så fortvivl ikke. Kig på vores andre undervisningstilbud; her finder du alt fra besøgsinvitationer fra forskellige organisationer til skræddersyede undervisningsforløb om vigtige samfundsemner.

WORKSHOPS

Brætspil: Kampen om ressourcerne
ONSDAG
09:15-10:15

Dansk Vegetarisk Forening

I løbet af Ungdommen Folkemøde, vil Dansk Vegetarisk Forening afholde en 60 minutter lang workshop med fokus på dilemmaer omkring fødevarersystemet og dets effekter på klima og biodiversitet m.v. 


Der er fokus på viden, strategi og reflektion, når vi gennem Dansk Vegetarisk Forenings brætspil “Kampen om ressourcerne” adresserer klimaproblematikkerne fra en anderledes vinkel.  


Deltagerne deles op i 4 hold med minimum 1-4 deltagere på hver team. Brætspillet er enkelt i sin opsætning, så alle kan være med, men udfordrer samtidig spillerne på deres valg af strategi, som vil have indvirkning på spillets udfald.  

Kontaktoplysninger:

bottom of page