top of page

Her kan du udforske alle de workshops, der tilbydes under årets Ungdommens Folkemøde.
Tilmeldingen åbner den 7. august, hvor du får mulighed for at vælge en dag, der passer jer, et spændende tema og kontakte den person, der står for netop dén workshop, du vil tilmelde din klasse.
Husk at være opmærksom på, at nogle workshops er designet til bestemte faglige niveauer, og andre kan indeholde følsomt indhold – så vælg med omhu. Rigtig god fornøjelse!
 

Hvis du ikke nåede at tilmelde din klasse en workshop, så fortvivl ikke. Kig på vores andre undervisningstilbud; her finder du alt fra besøgsinvitationer fra forskellige organisationer til skræddersyede undervisningsforløb om vigtige samfundsemner.

WORKSHOPS

Bliv Content Creator for en nikotinfri fremtid!
ONSDAG
13:00 - 14:00

Stoplinien

Kom og deltag i en spændende workshop om nikotin og afhængighed! Vi har inviteret Silas Thorup fra TikTok, som vil vise dig, hvordan man laver de mest engagerende stories, der virkelig fanger folks opmærksomhed.

 

I løbet af workshoppen lærer du at producere enten et indlæg eller en story. Vi arbejder med vigtige emner som afhængighed, muligheder for hjælp, og hvordan man kan støtte en ven, der ønsker at stoppe med nikotin. Vi håber at kunne bruge jeres fantastiske kreationer i Stopliniens fremtidige kommunikation.

 

Kom og vær med til at skabe indhold, der kan være med til at gøre en forskel!

Kontaktoplysninger:

bottom of page