top of page
Gradiering logo.png

TAG ELEVERNE MED UD I VIRKELIGHEDEN 

UNDERVISNING I DEMOKRATI

TAG ELEVERNE MED PÅ UNGDOMMENS FOLKEMØDE

Vi udvikler undervisningsmateriale i samarbejde med undervisere fra forskellige ungdomsuddannelser. Vi udarbejder både længere og kortere forløb, og har både materiale som eleverne kan arbejde med inden UFM og som man hurtigt kan sætte sig ind i, når man får det i hånden og går rundt på festivalpladsen. Materialet er gratis og til fri afbenyttelse for alle, og bliver uploadet på vores hjemmeside som det færdiggøres.

Vi har samlet alle vigtige informationer om Ungdommens Folkemøde i et hæfte - vores prospekt. Det kan du downloade her.

UFM_239.jpg

De sidste fem år har Ungdommens Folkemøde årligt engageret op imod 35.000 unge. På festivalen har unge mulighed for, at gå i dialog med civilsamfundet, organisationer, meningsdannere, politikere og ikke mindst andre unge.

Ungdommens Folkemøde er en demokratisk vitaminindsprøjtning til den danske ungdom, og som årligt bidrage til mere ungdomsmagt og engagement!

Ungdommens Folkemøde afholdes i undervisningstiden fra 9-15 d. 8.-9. september 2021. Det er gratis at deltage på Ungdommens Folkemøde, men organisationernes workshop kræver i midler tid tilmelding, som åbner i august 2021.

Du kan følge med i de nyeste nyheder om Ungdommens Folkemøde på siden her eller via vores facebookgruppe.

 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Har du spørgsmål, kommentarer eller ideer? Kontakt os på marie@ungdomsbureauet.dk

UFM2021.png
SEP.png
  • IG
  • FB
UFM Logo LILLA.png
bottom of page