SCENER

TEAM

Sceneteamet arbejder med at skabe indhold til Lille Scene og Hemmelige Scene på Ungdommens Folkemøde 2020.

 

Formålet er at skabe indhold, der er relevant og interessant for et bredt udsnit af folkemødets deltagere. De frivillige i sceneteamet har stor autonomi over, hvad der er af indhold på scenerne.

Vil du være med?

LILLE

SCENE

På trods af navnet er Lille Scene den næststørste scene på Ungdommens Folkemøde. Arrangementerne på Lille Scene går i dybden med emnerne og er ikke bange for at nørde igennem. Det er Team Scener der står for indholdet på scenen.

 

Teamet definerer de emner, der skal berøres og inviterer relevante aktører til at deltage i debatter, optrædener, diskussioner mm.

 

Det er desuden teamet, der står for at fastlægge formaterne for indslag på scenen og tilrettelægger en scenografi, der støtter op om scenens indhold.

HEMMELIG

SCENE

Hemmelige Scener er en mindre og mere intim scene, der giver rum for at tale om tabuer og sårbarheder, som ikke egner sig til de store scener.

 

Det er desuden et vigtigt formål for scenen, at den giver rum til deltagerne kan åbne sig op og fortælle om deres egne oplevelser uden frygt eller fordømmelse.

Team Scener fastlægger emnerne ligesom for Lille Scene, og kommer i 2020 også til at forholde sig til indretning af rummet for scenen.

FÆLLES FOR

BEGGE

For begge scener har teamet stor autonomi til at beslutte, hvad emnerne skal være, og hvordan formaterne skal udfolde sig.

 

Indholdet kan dels skabes af teamet selv og dels faciliteres af eksterne partnere – balancen mellem de to typer indhold er helt op til teamet.

 

Endelig kommer teamet til at spille en stor rolle i selve afviklingen af begge scenerne, når folkemødet løber af stablen i september.

BLIV EN DEL AF 

TEAM SCENER

Hvis du har nogen spørgsmål til teamets opgaver, er du velkommen til at kontakte teamlederne Vera og Anna på scener@ungdommensfolkemode.dk

Ungdommens Folkemøde er støttet af

Det Saxildske Familiefond

Fogs Fond

Knud Højgaards Fond

Slotsgade 2, 5. th

2200 København N

info@ungdomsbureauet.dk

+45 71 20 46 00