top of page

DYBET

PROGRAM FOR UFM'23

Dybet er en mindre scene, som ligger lidt afsides fra resten af festivalpladsen. Her skabes der et rum med fordybelse og intimitet, hvor der er mulighed for at italesætte de emner, som kræver en mere personlig og opmærksom ramme. Tag en god ven under armen, eller kom i dit eget trygge selskab, og vær med til at skabe en samtale, der vil efterlade stærke indtryk og dybe refleksioner.

ONSDAG 6/9

Onsdag 06/09

10.00-

11.00

Klar på kroppen

I en samtale med to eksperter reflekterer vi over kroppe og kærlighed. Hvordan man passer sin egen krop, og hvordan man passer godt på andres - både i forhold til samtykke og sygdomme. Vi taler om egne forventninger til kroppen og forventninger udefra, fra samfundet, venner og kærester.

Onsdag 06/09

11.30-

12.30

Sex med P3

Holdet bag det populære program ‘Sex med P3’ kommer og fortæller om (næsten) alt, som er værd at vide om sex. Hør om nydelse og legetøj, porno og forventninger, sygdomme og nøgenbilleder… Vi taler om alt. Intet er for simpelt, for pinligt eller for meget. SEX MED P3 fortæller om alt det, alle burde vide om sex. Indslaget er primært udtænkt til et publikum på 15+ år.

Onsdag 06/09

13.00-

14.00

Ung og ensom

Vær med, når vi sammen med frivillig-organisationen Ventilen belyser ensomhed blandt unge - et problem som desværre vokser. Hvad er ensomhed, og hvordan kan det føles? Hvad kan det gøre ved os mennesker? Hvordan kan man ende i det, og hvordan kan man komme ud af det? Der bydes på oplæg og efterfølgende samtale med tidligere ensomme unge, som er klar til at dele deres historie. Alle er velkomne!

Onsda Dybet

TORSDAG 7/9

Torsdag 07/09

10.00-

11.00

Jeg har aldrig...

Hvordan er man ung på den “rigtige måde”? Hvor meget skal man drikke, date, tjene, gå op i skolen eller tage i byen? I dette indslag taler moderator Helin Erdem med et panel af unge om presset til at passe ind i normerne, og forsøger at belyse, hvor mange forskellige måder der er at være ung på.

Torsdag 07/09

11.30-

12.30

Skolebænken bag tremmer

Ideen om at komme i fængsel lyder måske som noget, der sætter en stopper for alt det, man før har lavet. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis være. I samarbejde med Tænketanken Perspektiv kan du i dette indslag møde en tidligere indsat, der er fortsat med at gå i skole, selvom de måtte afsone en dom, og du vil få mulighed for at høre mere om hvad det egentlig vil sige at “sidde bag tremmer”.

Torsdag 07/09

13.00-

14.00

Køn, Kærlighed og Identitet

Lavet i samarbejde med RED+ der er Danmarks første krisecenter for minoritets-etniske LGBT+ unge. Vi taler om tabuer, følelser og om reaktioner fra omverdenen. Deltagerne deler oplevelser og tanker, og inviterer os til samtale om de konflikter der kan opstå, når omverden ikke accepterer den man er.

Torsdag Dybet
bottom of page