UNDERVISER

Program

Under festivalens to dage er det ikke blot på scenerne der kan opleves arrangementer, men også i stadepladserne hvor de forskellige organisationer har planlagt et væld af aktiviteter.

På Ungdommens Folkemøde afholder stadeholdere i løbet af de tre dage hundredevis af aktiviteter såsom debatter, oplæg, konkurrencer, workshops og meget andet. Samtidigt bugner vores fire scener med arrangementer, hvor unge, politikere, eksperter og meningsdannere belyser og diskuterer et væld af emner.
 

På vores programside samler vi alle arrangementer og aktiviteter på UFM'18 på ét sted, så I nemt kan få et overblik over festivalen. Siden vil give mulighed for, at elever kan gå på opdagelse i programmet og hver især sammensætte et program efter interesse. Det er også muligt at søge efter arrangementer med særlige temaer. 
 

For at få mest ud af jeres besøg på UFM'18, er det en god idé at introducere appen i klassen og dykke ned i programmet forud for festivalen.
 

Vi lancerer programmet på ungdommensfolkemøde.dk til august. Indtil da kan I holde øje med hjemmesiden, hvor vi løbende offentliggør indslagene på scenerne.

Ungdommens Folkemøde er støttet af

Det Saxildske Familiefond

Fogs Fond

Knud Højgaards Fond

Slotsgade 2, 5. th

2200 København N

info@ungdomsbureauet.dk

+45 71 20 46 00