TEAM

HR og

FRIVILLIGHED

HR & Frivillighedsteamets primære formål er at arbejde for et stærkt frivilligmiljø, trivslen og sammenholdet mellem de frivillige, både op til og under Ungdommens Folkemøde.

Vil du være med?

FRIVILLIGAKTIVITET

Fra januar til september arbejder ca. 50 kernefrivillige på at planlægge Ungdommens Folkemøde.

 

HR og Frivillighed spiller en stor rolle i at skabe et stærkt frivilligmiljø, og har stor frihed til at udvikle interne aktiviteter og definere rammerne omkring det frivillige arbejde i organisationen.

 

Teamet er bl.a. ansvarlige for at arrangere en række frivilligweekender, hvor de enkelte teams kan arbejde med deres respektive opgaver, hvor vi i fællesskab kan blive klogere, og hvor vi for alvor kan lære hinanden at kende.

 

Endelig laver teamet også aktiviteter for kerne- og afviklingsfrivillige både umiddelbart før og efter afviklingen af Ungdommens Folkemøde.

SPONSORATER

En anden af teamets opgaver vil være at stå for at finde diverse sponsorater til afvikling af Ungdommens Folkemøde, herunder til frivilligbyen, for at gøre det lidt sjovere at være frivillig.

 

Gruppen kommer samtidig til at understøtte de øvrige frivilliggrupper i at indhente sponsorater til forskellige materialer, de skal bruge til deres projekter.

REKRUTTERINGS-

aktiviteter

Under afviklingen af Ungdommens Folkemøde har vi brug for ca. 250 afviklingsfrivillige til at hjælpe med opbygning, afvikling og nedpakning af festivalen.

 

I den forbindelse vil HR & Frivillighedsteamet i samarbejde med sekretariatet udarbejde en rekrutteringsstrategi, for at styrke vores rekrutteringsarbejde og sikre en mangfoldig frivilliggruppe.

 

Teamet vil ud fra denne strategi bl.a. lave en række aktiviteter, der kan skabe opmærksomhed og give andre unge lyst til at blive frivillige.

AFVIKLING

Under afviklingen af UFM vil HR & Frivillighedsteamet have ansvaret for at drive en frivilligby.

 

Det er her de frivillige møder ind, når deres vagt starter, her de spiser deres måltider og drikker deres kaffe og ikke mindst her de frivillige kan tage en velfortjent pause.

 

HR & Frivillighedsteamet er her bl.a. ansvarlige for forplejningen til de frivillige, modtagelse af nye frivillige og vigtigst af alt for at skabe en god stemning i frivilligbyen og blandt de frivillige.

BLIV EN DEL AF

TEAM HR & FRIVILLIGHED

Hvis du har nogen spørgsmål til teamets opgaver, er du velkommen til at kontakte Pernille Halmø på pernille@ungdomsbureauet.dk