top of page
Gradiering logo.png

DESIGN

&

BYG

TEAM

Team Design og Byg’s primære formål er at skabe rum for dialog og samtale på festivalen, at forbedre festivaloplevelsen gennem den fysiske indretning og at sikre pladsens flow og bevægelighed.

Vil du være med?

20190831_160857.jpg
131072277_396468641574331_91855264809831

PLADSDESIGN

og fysisk indretning

Team Design og Byg indretter pladsen, i samarbejde med Oliver, der er atmosfæreansvarlig på festivalpladsen.

Vi skaber konkrete rum i rummet, som kan være med til at indbyde til dialog og samtale mellem deltagerne, give mulighed for at trække sig tilbage, eller noget helt tredje.

Teamet arbejder med at skabe en festivalplads, der er mere inspirerende, flydende og kreativ end på tidligere folkemøder.

VISUEL IDENTITET

En del af teamets opgaver består i at fortolke Ungdommens Folkemødes grafiske identitet i farver, mønstre, installationer mm., som inkorporeres i det fysiske design på pladsen.

Opgaven kan både inkludere en opdatering af eksisterende inventar på festivalen og design af helt nye materialer.

VÆRKSTEDS-ARBEJDE

En vigtig del af teamets opgave er at omsætte designs til egentlige fysiske installationer. Den primære byggeproces kommer til at foregå fra april/maj og frem mod festivalens afvikling i september.

 

Der tages selvfølgelig hensyn til diverse sommerferieplaner og ansvaret fordeles jævnt ud over de forskellige teammedlemmer.

DESIGNOPGAVE

Som en del af formålet med at skabe dialog og samtale på festivalen, arbejder teamet med at skabe et kreativt og spændende design, der opfordrer deltagerne til at interagere med hinanden og festivalen på en ny måde.

Teamet vil også arbejde med funktionalitet på en sjovere måde og inkluderer designet af såvel siddepladser som skraldesortering i en ny og mere personlig festivalplads.

20190904_150302.jpg

BLIV EN DEL AF

TEAM DESIGN OG BYG

Design og Byg har både brug for dem, der aldrig har rørt en skruemaskine før og bare har gode ideer til, hvordan festivalen skal se ud, men også for dem, der har hænderne særdeles godt skruet på.

Teamets medlemmer kan veksle mellem design- og idéudviklingsopgaver og de mere konkrete byggeopgaver efter behov og interesse.

Vi mødes typisk hele dage eller over en weekend, hvor vi arbejder igennem med kreative øvelser og værkstedsarbejde. Vi forventer, at teamet kommer til at lave del af de konkrete byggeopgaver fra maj til august, og sætte op ude på festivalen i slut august og start september.

Skriv til frivilligansvarlig Marie Kjær Madsen på marie@ungdomsbureauet.dk 

bottom of page