top of page

Byggegruppens primære formål er at skabe rum for dialog og samtale på festivalen, at forbedre festivaloplevelsen gennem den fysiske indretning og at sikre pladsens flow og bevægelighed.

PLADSDESIGN
& INDRETNING

 

Byggegruppen indretter pladsen, i samarbejde med Ellen, der er produktionsleder, og Josephine, der er atmosfæreansvarlig på festivalpladsen.

 

Vi skaber konkrete rum i rummet, som kan være med til at indbyde til dialog og samtale mellem deltagerne, give mulighed for at trække sig tilbage, eller noget helt tredje.

 

Gruppen arbejder med at skabe en festivalplads, der er mere inspirerende, flydende og kreativ end på tidligere folkemøder.

VISUEL IDENTITET
 

20190831_160857.jpg

En vigtig del af gruppens opgave er at omsætte designs til egentlige fysiske installationer. Den primære byggeproces kommer til at foregå fra april/maj og frem mod festivalens afvikling i september.

 

Der tages selvfølgelig hensyn til diverse sommerferieplaner og ansvaret fordeles jævnt ud over de forskellige gruppemedlemmer.

En del af gruppens opgaver består i at fortolke Ungdommens Folkemødes grafiske identitet i farver, mønstre, installationer mm., som inkorporeres i det fysiske design på pladsen.

 

Opgaven kan både inkludere en opdatering af eksisterende inventar på festivalen og design af helt nye materialer.

131072277_396468641574331_91855264809831

VÆRKSTEDS-
ARBEJDE

20190904_150302.jpg

Som en del af formålet med at skabe dialog og samtale på festivalen, arbejder teamet med at skabe et kreativt og spændende design, der opfordrer deltagerne til at interagere med hinanden og festivalen på en ny måde.

 

Gruppem vil også arbejde med funktionalitet på en sjovere måde og inkluderer designet af såvel siddepladser som skraldesortering i en ny og mere personlig festivalplads.

DESIGN-
OPGAVER

Kunne du tænke dig at blive kernefrivillig hos Ungdommens Folkemøde, og lyder Byggegruppens arbejde som noget for dig?

 

Så tilmeld dig herunder eller send en mail til frivilligansvarlig, Emilie, på emilie@ungdomsbureauet.dk

VIL DU VÆRE MED?

BYGGEGRUPPEN

bottom of page