STADEHOLDER

ARRANGØRHÅNDBOG

OG TILKØBSKATALOG

UNGDOMMENS FOLKEMØDE 2020

Vi har samlet al praktisk information, retningslinjer og regler vedrørende stadepladser på UFM'20 i vores arrangørhåndbog og ugehåndbøger, der kan hentes nedenfor.

 

Arrangørhåndbog 2020:

 

Ungdomsbureauet ønsker, i tæt samarbejde og kontinuerlig dialog med stadeholderne, at skabe et sprudlende Ungdommens Folkemøde. I arrangørhåndbogen kan du bl.a. læse om, hvad det indebærer at være stadeholder, de generelle retningslinjer for arrangementer, teltløsninger og priser, sikkerhed og faciliteter på festivalpladsen samt en oversigt over vigtige datoer.

 

I visse tilfælde kan der gives dispensation til organisationer, der ønsker at afholde arrangementer der bryder med de almindelige rammer, i fald det vurderes ikke at underminere sikkerheden og almindeligt hensyn til andre stadeholdere og besøgende. Tøv ikke med at kontakte Ungdomsbureauet hvis du savner mere information. 

Arrangørhåndbogen opdateres løbende. Seneste udgave kan altid hentes her på siden. 
Seneste opdateringer:  d. 3. juni 2020

Ugehåndbog uge 45:

 

Ugehåndbog uge 46:

 

Ugehåndbog uge 47:

 

Ugehåndbøgerne indeholder information omkring datoer, tider, eventvenues mv. der er specifikt for hver lokation. Klik jer ind på den/de uger jeres organisation er med på Ungdommens Folkemøde for at se de specifikke retningslinjer for brandsikker mv.

Ligesom arrangørhåndbogen opdateres ugehåndbøgerne løbende.

Seneste opdateringer:  d. 2. juli 2020

Ungdommens Folkemøde er støttet af

Det Saxildske Familiefond

Fogs Fond

Knud Højgaards Fond

Slotsgade 2, 5. th

2200 København N

info@ungdomsbureauet.dk

+45 71 20 46 00